BEJELENTKEZÉS
órára

Legyen kedves beírni a nevét:


A telefonszámát:


A válaszhoz az email-címét:


A választott óra típusát, dátumát és időpontját:TORNATÍPUSOKTRX

Én csak miattatok járok ide...
És ez így is van. Mindenkinek megvan, hogy miért szeret TRX terembe járni, aerobik órára járni vagy egyéb mozgást végezni.

Elsőszámú indok az alakformálas és a fáradt gőz kiengedése...

TRX Újbudán - Nehéz, de megéri! Nálam nem ez van. Szerencsés helyzetben vagyok, a hobbim a munkám, a munkám a szenvedélyem, de nem azért, hogy ne legyen súlyfeleslegem, vagy, mert most tombolok. Én miattatok megyek TRX órára, miattatok csinálom, azért amit kapok!

Hulla fáradtan, alig pár óra alvás után kevés embernek van kedve menni es sportolni, csak úgy... Szívem szerint néha én is otthon maradnék. Húzom a szám, hogy el kell indulni TRX edzésre, nyűglődöm, még az öltözőben is mormolom, hogy jó lesz, ne zsörtölődj..! Végül igazam lesz. Jó. Bemegyek és otthon vagyok. Elindul, dübörög a zene, elkezd folyni az izzadtság, felhevül a test, lüktet az ér a fejben és emelkedik a pulzus. Mindent elfelejtek, a fáradtságot, a nyűglődést és a kishisztit, amit még otthon magamban játszottam...

TRX edzés..

Csinálom, instruálom és figyelek. Nézem az arcokat, ahogyan ugyanaz a folyamat zajlik le mindenkiben, mint bennem. Ahogyan elkezdenek mosolyogni az emberek, mert fáj..az a kellemes izomfáradtsag, erőtlenség lesz úrrá mindenkin, de küzdenek, csinálják es élvezik.

A TRX óra végén pedig figyelem, ahogyan lenyugszik a test, ahogyan a vendégek is megpihennek, majd a kellemes fáradtság es büszkeség mosolyával arcukon kisétálnak a TRX teremből.

TRX Újbudán - Nehéz, de megéri! Ezt élvezem én is, ezért csinálom, ez éltet.

És mindezt köszönöm Nektek!

Betti
TRX edző és jóga instruktorÜZENETKÜLDÉS

A Színes Fitness vezetőjének

Legyen kedves beírni a nevét:
A telefon számát:
Az email-címét:
Az üzenetét:

     
Pilates, Gerinctorna, Has-Láb-Popsi, Zumba, Callanetics, Kriston Intim Torna,  Személyi edzés, 1052 Budapest, Kossuth Lajos utca 12. Pilates, Gerinctorna, Has-Láb-Popsi, Zumba, Callanetics, Kriston Intim Torna,  Személyi edzés, 1052 Budapest, Kossuth Lajos utca 12.
Telefon: +36/30/950-6453       |       E-mail:

Cím: 1052 Budapest, Kossuth Lajos utca 12.